Kodėl aš myliu Operą (2)

Štai dar viena smulkmena. Atrodytų akivaizdus dalykas, bet kitos naršyklės kažkodėl to nedaro. Jeigu aš darau kur nors copy, ir po to darau paste adresų eilutėje, tai visai realu, kad aš greičiausiai ir noriu atidaryti tą adresą! Tiesa, visi man dabar gali aiškinti, kaip patogu mokėti ctrl+c ir ctrl+v, bet kartais taip miela paremti nusvirusią galvą kaire ranka ir naršyti tik naudojantis pele. Tokios situacijose ir prisireikia dešinio pelės klavišo bei “Paste and Go”.

Paste and go

10 Responses to “Kodėl aš myliu Operą (2)”

Komentarų RSS

Na man gėda, bet visgi esu iškeitęs Operą. Išdaviau ją su lape, bet kažkodėl visai nesigailiu :) Na bet čia skonio reikalas. Na o ctrl+v nebūtina spaust. Padarai paprastą paste, o tada pastūmęs pelę kiek į dešinę paspaudi go mygtuką. Aišku, gal ne taip patogu, bet čia jau papratimo dalykas. Nemanau, kad rankos nukris nuo vieno paspaudimo daugiau :)

“Simpsons already did it :P” =))

Firefoxas turi “paste and go” plugin’ą, kurį dar gali visaip customizintis. Nors šiaip visai nieko būtų ir out-of-the-box feature’as.

[...] Elektra. Nespėju visur, nors be tinklaraščio tesu tik Facebook ir Twitter tinkliukuose. O yra gi komunikabilių žmonių… Visur spėjantys ir turintys laiko gali papramogauti – nuo naujausių balsu valdomų žaidimų iki retro žaidimų, telpančių į 4 KB. Nespėjantys tesinaudoja Opera – su ja mažiau Enter reikia spaudyti. [...]

Dar FF turi priedą RefControl, kuris nuorodą, parašytą kaip plain tekstą, atidaro naujame skirtuke. Pasaka.