CTIA Las Vegas ar BLOGin?

Kažkaip paskutines dvi savaites su rimtais klausimais kankinuosi… Štai ir šiandien dar vienas. Balandžio 1-3 dienomis Las Vegas’e vyksta CTIA wireless paroda ir vadovai pageidauja, kad aš ten nuvykčiau. O balandžio 4 dieną vyksta BLOGin – kuriame aš turėčiau 5 minutes šlovės ir kalbėčiau apie semantinį tinklą…

JAV verslo viza pase aišku yra gerai. Pamatyti Elvio klonus irgi yra gerai. Bet aš jau mėnesį nebuvau Lietuvoje… Ką daryti?

Beje dėl ankstesnio klausimo apsisprendžiau – XP it is! Tiesa su tvarkyklėm sudėtinga, bet čia atskiras įrašas.

8 Responses to “CTIA Las Vegas ar BLOGin?”

Komentarų RSS

Sunkiai gaunasi taip :) Bet kol kas dar bandysiu tokį variantą prastumti. Bėda ta, kad reiktų visą bagažą pasiimti į štatus ir atgal grįžtant minimum du persėdimai lėktuvo – reiškias tikimybė, kad į Lietuvą parskrisiu BE bagažo arba kad išvis neparskrisiu nes kas nors vėluos/nusicancelins yra LABAI didelė. Man skraidant vidutiniškai 1 iš 20 skrydžių būna su problemom (vėlavimai, cancelinimai, etc etc) – tai va paskutinius 6 mėnesius neturėjau problemų, tai jau laikas, kad jos nutiktų :)

Armandai, čia taip tik atrodo ;) Ne alaus gert važiavimas (amerikiečiai ir neturi alaus tikro, kai gerai pagalvoji). Trys dienos nuo ryto iki vakaro susitikimai su klientais ir nė minutės prisėsti pailsėti.

Rimante, šeštadienį per pietus turėčiau grįžti į Lietuvą porai dienų [jei lėktuvai nesustreikuos] – susisieksim kaip nors ;)

O man tenka vistik skristi į Las Vegą – visą dieną ieškojom sprendimo, nėra kaip susisukti ir į ten ir į ten… Pravalas. Ir dar pirmą kartą sužinojau, kad “galbūt” skrisiu tik vakar per pietus ;/

Na aišku dar variantas, kad man vizos neduos JAV :) Bus antradienį ryte matyt.