Labas, pasauli!

Žinau, kad jau turėjau blog’ą. Žinau, kad netgi dabar contribute’inu penkiuose ar šešiuose, kaip autorius ir dar melejone kaip komentatorius. Bet čia kaip naują programavimo kalbą išmokus – reikia pradėti nuo kažko.

Nors ne. Iš tikro tai aš apgavikas, nes šitą blog’ą rašau nuo lapkričio pradžios ir turiu pasiruošęs jau bent 10 įrašų. Paskelbsiu juos, kai tik surasiu laiko juos paredaguoti. Kaip ten bebūtų, artimiausiausios temos: URL ir SEO, WordPress laužymas ir semantiškas HTML.

Turinys svarbiau už išvaizdą

Dar turiu atsiprašyti dėl išvaizdos – čia laikina. Kampus reikia suapvalint ‘n stuff. Tiesiog labai norėjosi rašyti ir pagaliau atsidaryti. Hell – nuo kovo mėnesio rimtai apie tai galvojau! Vos ne kiekvieną dieną… O šiaip galų gale juk ne skin’o gražumas svarbu, o turinys. Vien pažiūrėjus į vieno mano mėgstamiausių LT blogerių Raimundo Zabarausko svetainę, galima ramiai nutarti, kad net visiškai nikoks vaizdzialis negadina situacijos. Ačiū Raimundai – tavo išvaizda požiūris ir Vaido pastūmėjimas mane paskatino tiesiog bloginti – čia ir dabar.

Tikiuosi būti vertinga blogosferos dalimi * prunkšt *

  1. Aš rašau, jūs skaitot
  2. ???
  3. PROFIT!

Tiek tam kartui. Skubu į lėktuvą Lietuvon!

5 Responses to “Labas, pasauli!”

Komentarų RSS

FF NoScript ir analyticsai uždrausti, bet sausainių ir taip turiu stalčiuj šalia ;-)

rzu-nimagu.lt be JS išvis niekas neveikia…

A šiaip tai sveikas begrįžtantis į tėvynę. Žemė čia savesnė ir žmonės piktesni :-)